Wij zijn op zoek naar échte bouwers. Voeten in de klei, de mouwen opgestroopt en als jij ‘ja’ zegt, dan bedoel je ook ‘ja’.

KOM BIJ ONS WERKEN
VACATURES

PROJECT ZOEKT AANPAKKER!

Bij BDU bouw, gevestigd in het Noord-Brabantse Den Dungen, worden we de laatste tijd overstelpt door mooie projecten. Misschien zelfs een beetje té. Om onze nacht- en gemoedsrust te bewaken, zijn we daarom op zoek naar iemand die al die mooie projecten kan (helpen) realiseren. Ben jij een aanpakker die zowel in staat is om sturing te geven aan een team als zelf projecten mee te draaien? Dan zoeken wij jou!

Meewerkend voorman/vrouw
Soort dienstverband: fulltime, onbepaalde tijd

Als meewerkend voorman ben je een allround bouwvakker/timmerman voor onze renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je steekt niet alleen zelf de handen uit de mouwen, maar stuurt ook assistenten en onderaannemers aan op de werklocatie. Behalve met de bouw zelf en het aansturen van het team, hou je je ook bezig met het grotere geheel: indien nodig denk je mee en geef je advies over het (verdere) renovatietraject.

Over onze projecten
BDU bouw is gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw van particuliere woningen, horeca- en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, volledige verbouwing of nieuwbouw: wij realiseren het voor onze klanten. 
Bij BDU bouw zijn we niet alleen technisch goed onderlegd, we zijn ook sterk in projectmanagement en communicatie. Dat betekent dat we onze klanten indien gewenst alle zorg uit handen nemen en het (renovatie)traject geheel begeleiden. Als meewerkend voorman voer je dus niet alleen uit, maar heb je ook een adviesfunctie en begeleidende rol naar de klant toe.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring als allround bouwvakker/timmerman
  • Een coachende en positieve instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

  • Interessante en leuke projecten
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en de kans om mee te groeien binnen ons bedrijf
  • Marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden

Interesse? Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact met ons op via boris@bdugroep.nl!