We staan voor een eerlijke, heldere manier van communiceren met alle betrokken partijen.

Lees meer

BDU BOUW
OVER ONS

BDU bouw neemt u, indien gewenst, alle zorgen uit handen bij uw verbouwing. Ieder project, groot of klein, bereiden we zorgvuldig voor. Zodat de rest van het traject optimaal verloopt.

Creatief en oplossingsgericht

Bij BDU bouw willen we onszelf onderscheiden door creatief en oplossingsgericht met u mee te denken op alle vlakken. We kennen de markt en de vele mogelijkheden, en deinzen er bovendien niet voor terug om van de gebaande paden af te wijken. Uiteraard altijd met het eindresultaat in het achterhoofd.

Oog voor detail

Bij ieder project leggen we de lat hoog. We werken met oog voor detail en zorgen dat een verbouwing tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Daarbij maken we altijd een gedegen afweging tussen kwaliteit, uitvoerbaarheid en kosten.

Eerlijke offerte

Een eerlijke en heldere communicatie tijdens het gehele traject, staat bij ons centraal. Dat begint al met de offerte die wij uitbrengen. We kijken zorgvuldig naar de werkzaamheden en maken een reële inschatting van de kosten. Zodat u precies weet waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Flexibele werkwijze

BDU hanteert korte lijnen en een flexibele werkwijze. Doordat wij veel van de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, kunnen we snel schakelen en houden we altijd de controle over de kwaliteit die we u leveren.